Sixten Redlös på besök

Världens finaste grabbar ♥ (och världens finaste Miriam ♥)



Otis Redding och Sixten Redlös
Espresson och Caffe Latten
Eller bara två mongon helt enkelt!

Livet börjar här...



Såhär spenderar jag och Mr Redding tiden när vi får en ledig dag mitt i veckan!

Och idag har jag sovmorgon, börjar först vid lunch, ska ut och rida i skogen vid halv tre med en brud som känner till vägarna. Dessutom hinner Miriam sluta sitt jobb, så hon kan följa med ut med Calrissian. 
I helgen får jag finbesök av Tobbe och om vädret tillåter är det dags att inviga Piren med en öl. Livet är ju tämligen rätt gött...

Bondegatan

Ser bilden i tidningen
Skrattar tyst för mig själv
Men det döljer en sorg
Jag vill så gärna dit igen

Att packa dina väskor, säga: -Ha det så bra

På resande fot idag. Tog chansen när tillfället gavs. 
Blev en runda på Freeport med Emma Darling, därefter tillbringade vi resten av kvällen på hennes balkong med cappuccino, chokladbiskvier och kedjerökning. Blev prat om hundar och gamla tonårsromanser. Hon är så fantastisk. Även om man är bekymrad kan man le lite i hennes närhet. Det är trygghet.
Kunde pussas och kramas med min älskade Sigvard också. Och innan jag klev på tåget för att åka hem kunde jag säga att "vi ses imorgon" och det kändes så bra. 

Nu sitter jag hemma i ensamheten, i mökret, dricker té och lyssnar på Dan Berglund. Saknar lite. Försöker att låta bli, men ibland skenar tankarna väg litegrann och så saknar man... Likheten i rösterna är stundtals så slående. Men samtidigt är det svårt att inte lyssna på och älska dessa ord:

Kärlek, blir du aldrig stum
När du ser vår rikedom och vår blödande slum
Kärlek, känner du ej sorg
När dina gåvor vräks ut på fåfängans torg
När ska folk låta dej va
Så du kan läka dina sår och bli bra
När ska du slippa ta all skit
Som den nakna sanningen jämt släpar hit
 

 

I GBG-regn...

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen


Kvällsté


Efter en sväng inne i storstaden med Miriam hörde Lisa och en vän till henne av sig och undrade om de fick följa med på skogspromenad med mig, Otis och Cappe the Hooligan. Tyckte det var ett jättemysigt initiativ av två fina brudar!
Mirre bjöd på kycklingrullar idag och så har vi färgat hår. Rött. Vi har blivit inbitna redheads båda två. Never ending story, och det blir bara rödare och rödare för varje gång. Men fint är'e!
Nu sitter jag ensam vaken och dricker té, och funderar på livets vägar. Ena stunden vill man vara ensam, andra stunden kan man inte andas av ångest för man är ensam. Ena stunden anser man att leva livet är det enda som skänker glädje, andra stunden inser man att man vill slå sig ner i slentrian och trygghet igen. Man kan ju önska att livet var lättare, och mer logiskt...
 

TBC

Nu har jag träffat världens finaste Ola, han lämnade så att säga ett avtryck...


Tidaholm

Överlevde veckan, med nöd och näppe. 
Nu är det måndag och vi ska bege oss mot Borås. Taggade utav bara... Eller? Nja...

Casper fick åka med mig, Granlund och Friman till Tidaholm i lördags kväll, och titta på fina bilar. Dessutom sprang våran gamla hovslagare Stackå förbi oss och Cappe fick sig en peng till godis av Sture. Han blev så glad! 
 

RSS 2.0