Åka tåg, åka tåg, åka tåg!

Idag ska vi åka tåg och det tycker Casperson Huliganson såhär om:


Kvällsmat

Pommes, fiskpinnar, bearnaisesås och Svampbob Fyrkant - enligt Huliganens tycke.
Nu saknar jag Sigge, men vi ska packa klart och försöka sova så vi inte ser ut såhär imorgon:

Huliganen ♥

Arg som ett bi

Nu ska jag bara sitta här resten av dagen och inte göra ett skit. Vad ska jag städa och plocka för, när ingen är tacksam? Varför är det alltid jag som får höra att jag är den otacksamma i den här familjen?
Hur svårt kan det vara att plocka ur tvätten från tvättmaskinen direkt när den är klar istället för att låta den ligga där i tio timmar för att sedan hänga upp den slarvigt, låta den torka skrynkligt och sedan vika och lägga ner kläder som luktar surt i lådorna?
Varför gör vi inte bara såhär
Jag tvättar.
Du visar tacksamhet.
Och slutar skylla på att jag aldrig är tacksam!



Jag är pissed off på våra skåpsluckor i köket också. Vad är det för jävla påhitt? Vad är 68 x 47,5 för jävla mått? Vad var det för fel på att köpa inredning från IKEA för femton år sedan när köket sattes in? Va?

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Vi ska åka snart. Det är mycket viktigt att det storstädas innan man åker bort, så man kommer hem till en ren och trevlig lya i Småland. Sängkläderna ska vara bytta och golven ska vara skurade och ingen disk får stå smutsig. Men vad gör jag? Jag målar om Caspers rum. Skulle jag inte städa? Skulle jag inte det?

Fast det var Jonas som valde färg. Jag ville ha någon cool färg, men det ville inte han. Han valde sand (men karlar sägs ju vara färgblinda ändå).
Trodde Casper skulle bli besviken, men blev han det? Nej, han klev in i rummet när jag målat första väggen och brast ut i ett entusiastiskt och lyckligt "wow!".
Två mot en, mitt tycke är nedröstat. Fast nu när jag nästan är helt klart så måste jag säga att jag är nöjd. Så det så!


Sigges mamma och två små bröder

Vöri (Fehér Varázs Eden)

 

Fehér Varázs Yoyo


Fehér Varázs Yeager


Du, Jonas, baby!

Ibland känner jag mig så kär i Jonas att jag inte riktigt vet hur jag ska bevisa det för honom ♥


En mycket stillsam söndag

Jag vill inte påstå att jag är lat, men det har varit så lugnt och skönt idag! Ett besök i lekparken och lite lek med tågbanan är det enda som vi gjort, resten av dagen har bara förflutit i soffan eller i köket med att äta julbords-rester. Till läggdags läste vi ur en av julklapparna; Här kommer tåget. En pojke vid namn Halvan kör ett x2000-tåg och berättar under resans gång om personalen ombord på tåget, om alla knappar i förarhytten och allt annat spännande som händer omkring en tågavgång. Eftersom vi om ett par dagar åker x2000 till Stockholm var Casper entusiastisk till bokvalet. Den kommer även vara ett självklart inslag på tågresan!

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen tätt intill min karl som tittar på hans stora idol på TV - Indiana Jones. Om jag inte somnar av tristess, förstås...



Julafton!

Julafton är förbi. Casper somnade innan klockan slagit åtta, jag och Dalton avrundar våran kvällen med det lite juligare slaget av grogg - rom & julmust!
Tågbanan som Cappe fick av morfar är tillfälligt ihopbyggd & testad i vardagsrummet, och alla andra julklappar han fått av oss är undangömda i något hörn, tågbanan var det enda och det bästa... Nåja! Jag fick min efterlängtade rosa hello kitty-lavalampa (okej, jag erkänner, jag tyckte den var jättetuff!), en cykel och ett mjukt paket som jag verkligen älskar:
En tröja från Svenskt Kosttillskott!

 

Bilden på mig och Sigge som pussas har hans ungerska uppfödare lagt ut i sin logg på facebook till allas beskådning. Vilket är jättegulligt, tycker jag! Åh ♥



Nattångest

Det är julaftonsmorgon, eller vad man ska säga. Klockan är kvart i två. Jag kan inte sova. Jag borde vara glad men jag sitter ihopkrupen i soffan och gråter.
Jag duger inte.
Fan, jag duger inte!

Och jag sitter ihopkrupen i soffan men du ligger i sängen och hör inte att jag gråter.


We wish you a merry christmas, we wish you...

En av Sixtens julklappar anlände idag. Egentligen skulle han inte få den förrän på julafton men det är ju så svårt att hålla tänder och fingrar i styr, så ja - vi slet upp den omgående när Dalton kom in med den... Och den är så fin!
Cappe har även gjort en jättesöt glittrig ljushållare på dagis och nu mera står den ensam mitt på bordet så att alla ska se den. Den är också så otroligt fin!

Egentligen borde jag inte sitta här, jag borde handla julmat men efter benpress, knäböj, lårcurls och diverse andra övningar på gymmet är jag inte så glad i att gå. Mina ben ömmar något förfärligt.
Om en vecka ska jag vara riktigt förslappad, då är vi hos svärföräldrarna och då får de gå och handla. Nejdå, det ska bli riktigt trevligt med en vecka i Uppsala även om jag kommer sakna Sixten något förfärligt eftersom han får stanna i Småland hemma hos Anders med familj. Hur ska jag klara mig med bara Casper och Jonas i en hel vecka?

Julklappen - ett rosa nithalsband!

Jag vill ha godis, godis...

Håhå jaja. Det har gått ett helt århundrande sedan Dalton införde den icke särskilt trivsamma regeln inget godis förutom på lördagar. Jag lyckades inte ens stava ordet "gått" första gången, utan skrev "gott". Det var Freuds fel. Och Daltons...
Jag är så otroligt sugen på godis att jag vill krypa ur skinnet och... äta godis! Massvis med godis! Aaargh.

Jag är så godissugen att jag började nynna på Arvingarnas godislåt. Nu är det ju så att den finns på spindelnätet men efter massakern av min dator har ljudet försvunnit (!?). However går den att länka. So, here it is; GODISLÅTEN!

Nu ska jag gå på skåpsjakt. Det kanske gömmer sig något mer än kolasås i våra hyllor... Kanske...

Älskar min huligan!


Rättvisemärkt kaffe

Granlund och Dalton massakerade min dator men nu har de varit duktiga och pusslat ihop den igen, alldeles lagom till att snön kommit och det är för kallt för att vara ute. I alla fall om man inte hunnit sticka klart vantar till sig själv...
Idag är min systers sista dag i Shitlake City, imorgon flyttar hon upp till Stockholm och börjar jobba på Åby Galopp. Inte illa, inte illa!
Själv vill jag helst ha kakor. Men Dalton har förbjudit mig och Cappe the Hooligan att äta kakor, godis och liknande onyttigheter på andra dagar än lördagar. Och idag är det en förbannad söndag... Så nu ska jag kittla honom under armarna och tjata på honom att göra kaffe till mig. Det är rättvisast så.

RSS 2.0