Happy You and Me-day!

Den 30 maj 2009 såg jag världens snyggaste kille på Rassle Punkrock Festival. Jag vågade inte riktigt berätta för honom bara, hur snygg jag tyckte att han var. Men i smyg tänkte jag "den killen ska jag ha!".
Åtta månader senare satt jag hemma hos min bästa vän Pumba och tog några öl när telefonen ringde. Det var min och Daltons gemensamma vän Kjell Kriminell på andra sidan linjen, som visste om det jag försökte intala mig var en hemlig förälskelse i Dalton. Under kvällen på fyllan och villan slängde Kjell Kriminell över telefonen till Dalton och självklart smälte jag. Än idag smälter jag över det där guldskrattet som han ibland skrattar och han skakar om hela min värld. ♥ Dagen efter satte sig Pumba och jag i bilen och for iväg till Nyköping, närmare bestämt Kuggnäs där Ultima Thule skulle spela på kvällen. Där även Dalton väntade på oss.
Det var en fantastisk kväll! Vi drack cider och fnittrade som hormonstinna tonåringar, barrikaderade ett utedass och sa "jag älskar dig" fastän det var våran första kväll ihop. Första, men inte sista. Trots att jag aldrig trodde att vi skulle lyckas hålla ihop så sitter vi här idag. Det är två år sedan och vi har hunnit med mer än vad andra gör på en hel livsstid. 
Jag vill och hoppas att det fortsätter nu och att vi växer som individer utan att växa ifrån varandra.

Du är det enda, det viktigaste och mest fantastiska. Jag älskar dig så otroligt mycket (ja, lite för mycket ibland faktiskt) och värderar dig högt trots alla misstag och brister. Du vet att jag inte är perfekt på något sätt men jag försöker åtminstone erkänna mina fel och bättra mig när du blir besviken. Hoppas det räcker för att du ska finnas kvar hos mig i många, många år till framöver!


Eftersom det var en speciell dag idag gjorde vi lite speciella saker. Till middag blev det viltskav med messmör och svartvinbärs-gelé. Till vår stora glädje fick vi gott betyg utav finsmakaren Casper som sedan tog med oss för att åka skridskor. För att vara tre år och för att debutera på isen är han tokigt duktigt! Släng dig i väggen Sidney Crosby, snart är Casperson dig hack i häl!

Playdate

Ord är överflödiga ♥
Sigges ansiktsuttryck och avsky mot Ville.
Hade en hund kunnat svära hade han gjort det. "Kasta bolljäveln nuuu!"
Plåt-Niklas i egen låg person.

Updates von Schweden...

... bis das mädchen, das nach Deutschland verlegt!
Vi har klappat Tinas hästar idag, städat och gjort iordning i stallet...

Och utfodrat kossorna!

Casper som gästbloggare?

Har skrattat så gott ikväll åt Caspers påhitt! Bryr mig föga om folk anser att det är supertråkigt att titta på en treårings fotograferingsdebut, själv tycker jag att det är roligt att se vad som var viktigt för honom att dokumentera, sett ur hans perspektiv:
Idag gjorde vi pizza till middag. Fast jag tyckte inte om den så mycket. Men mammas hår tycker jag om.
Mitt täcke ligger i soffan, jag brukar lägga täcket, mina kuddar, snuttefilt, ankor och ibland några andra gosedjur i soffan för då får inte mamma och pappa plats. I soffan sitter jag och äter lördagsgodis, men idag hade mamma och pappa valt äckligt lördagsgodis till mig och då, då blev jag sur.
Mamma har fått en lava lampa av pappa. Den är ganska fin tycker jag. Men den är inte lika fin som min pall som jag har. Min pall ska egentligen stå i badrummet säger mamma och pappa men jag brukar bära runt på den för då kan jag klättra upp till ställen dit mamma och pappa inte vill att jag når!
Jag köpte en grön traktor i Uppsala när jag hälsade på "farmor" och "farfar". Den är så fin! Min gudmors mamma har en sån traktor och en gång, då fick jag följa med henne ut och hämta kossor. Då körde vi traktorn, så jag vet hur traktorn fungerar. Hjullastaren, den fick jag av min mammas moster när mamma fyllde år. Det var lite orättvist att bara mamma skulle få presenter på hennes födelsedag, och då fick jag hjullastaren. Jag har åkt i en sån i Habo! 
Den andra bilden är på mammas godis. Varför köper hon det goda godiset till sig själv för?
Pappa har en stereo med massa knappar på, och jag får inte trycka på dem men det spelar inte så stor roll för det är jag som bestämmer ändå. Det bara är så. Sen dansar vi under lampan såklart, men mamma och pappa är dåliga på att dansa. Dom säger att dom blir yra och sånt. Dom är så tråkiga.

Det här är mitt gömställe, det är så roligt att gömma sig här! Ibland, då tar jag med mammas och pappas skor, nycklar, kläder eller något annat som de behöver. Sen när de ska till jobbet och är stressade på morgonen så hittar dom inte deras attiraljer och då kan jag stå vid ytterdörren och fnittra! Utifrån ser det ut som vilken bardisk som helst men det är faktiskt en batmangrotta.

Här är pappa och mamma. Pappa var jättetråkig så han låtsades sova för att jag skulle sluta. Och mamma satt som vanligt vid tradera eller något annat sånt där bautatråkigt och bautavuxet.
Men här, här är jag!



Och jag borde starta en helt egen blogg!
/Yours almighty, Cappe the Hooligan.

Ärlighetstestet no1

Tänk alla test som cirkulerar på nätet, de stora ärlighetstesten, eller kärlekstesten...
Tänk om man inte behövde kryssa i att du har rökt, snusat, använt narkotika, druckit alkohol eller druckit så mycket alkohol att man kräkts.
Om man inte behövde erkänna att man hånglat med någon av samma kön, sovit i samma säng med någon av samma kön, inte varit kär eller haft sex på offentlig plats.
Vad skönt det hade varit om man inte behövt kryssa i att man snattat, eller blivit påkommen av någon när man haft sex, blivit arresterad eller gått på blinddate. Jag har självklart aldrig ljugit för en vän, skolkat, sett någon död eller varit utomlands.
Okej, jag erkänner, det sistnämnda har faktiskt aldrig hänt. Men jag flög flygplan från Skellefteå ner till Stockholm! Därefter kan vi dra parallellen att jag någongång gått vilse.
Men det har aldrig varit så illa att jag närapå dött eller skadat mig riktigt illa, aldrig gråtit mig till sömns och aldrig, aldrig sjungit karaoke! Aldrig brutit ett löfte och gjort något som jag lovat mig själv att inte göra, aldrig busringt eller skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan. Även om jag hade skulle jag aldrig erkänna att jag fångat en snöflinga med tungan, dansat i regn, skrivit brev till Jultomten, sett solen gå upp med någon jag tyckt om eller blåst såpbubblor (det har framförallt inte varit ett självklart inslag när vi varit på krogen Snövit i Stockholm!)
Om jag skulle få för mig att grilla på en strand så får ni bli arga på mig, men låt bli att knuffa mig om jag åker inlines, skidor, skridskor eller snowboard. Ska jag vara ärlig har jag nog inget balanssinne och skulle nog riskera mitt liv om jag ens försökte med detta idag.
Eftersom jag är född gammal och förnuftig skulle jag aldrig kunna ligga på rygg och se molnen flyga förbi eller göra en snöängel. Who does!?
Skulle jag bygga sandslott, hoppa i en vattenpöl, eller en lövhög, titta på solnedgången eller sova under stjärnorna skulle jag ju vara barnslig.
Någon orm har jag då aldrig rört, speciellt inte den jag ägde. Och under samma period blev jag bestulen på en fin tröja på en punkspelning, räknas inte det som att ha blivit bestulen?
Om den skrämmande sanningen ska fram så har jag faktiskt blivit kittlad, vunnit en tävling, gått mot rött, varit i en bilolycka och haft kramp i benet. Tragiskt nog har jag flertalet gånger ätit ett helt glasspaket.
Vem har inte hatat sitt utseende, gått barfota och pressat lera mellan tårna, skrivit ett kärleksbrev, smakat torrfoder till ett djur, kysst en spegel eller sjungit i duschen? Det är väl därför dansband finns, right?
En gång har jag faktiskt sagt till en främling att jag älskat honom. Men vi håller ihop fortfarande idag så det kanske inte räknas... Och jag har drömt att jag gift mig, skrikit så att jag inte fått luft, pratat i telefon i mer än 4 timmar, stannat uppe hela natten. Det hör till förhållandet med den där främlingen jag sa att jag älskar. Jag har även tatuerat mig, piercat mig i annan kroppsdel än öronen och sovit naken. Det hör också till.
Jag har aldrig slickat på en lyktstolpe mitt i vintern, det gjorde Nicke och jag lärde mig av hans misstag. Däremot vittnat till ett brott, plockat och ätit ett äpple direkt från trädet, klättrat i träd, haft en koja, fångat en fjäril, fuskat på ett prov och brutit någon kroppsdel. Badass!
Sist men inte minst, jag har glömt någons namn och jag har erkänt en hel massa saker idag utan att tycka att det var någon stor grej. Ärlighetstest, vad fan.
Men det slår om inte annat ihjäl lite tid!

Blisterhead or sausagehead?

Är så hysteriskt roligt att komma ut ur duschen och höra hur Dalton sitter i vardagsrummet och skrattar högt åt filmer, idag var det Mina jag och Irene han tittade på. Fast egentligen får jag inte säga något för då förstör jag hans image, men jag gillar att retas, haha!


Without you I'm nothin'

Casper har dumpat oss för morfar, men varför gråta över det när jag kan ta en dusch i lugn och ro? Färga håret, måla tånaglarna och äta godis innan middagen. Rena rama lyxen!

Men jag saknar honom redan!

Happy Go Lucky Casper!

Hur ofta vaknar man med pirr i magen och lyckokänslor över att man ska jobba igen? Jag gör det, ganska ofta faktiskt och idag var inget undantag. Men guldklimpen Caspers lungor höll inte alls med och vi blev hemma ändå. Därför börjar vi räkna ner till nästa arbetsdag, som är på tisdag. Bara tre dagar kvar...
Vi gick istället och hämtade hans paket, som han först inte riktigt uppskattade, men som snart blev populär ändå och sen gick vi hem till morfar då vi fick för oss att vi skulle grilla korv och marsmallows. Det har blivit en av våra favoritsysselsättningar tror jag. Hemma hos morfar:

Casper visar upp sin nya jacka

I väntan på att korven skulle bli klar kan man alltid pussas, då håller man sig varm!

Buildin' up a bitter ending

Liz Rose har redan skrivit en låt mina känslor till ära.

I've played the fool, like never before
Building up to a bitter ending
You know something has to change
I've broken rules, I blamed the tools
And you know that nothing's working
You know something has to change
Oh with no-one on my side
Oh there's nothing here to hide

Lite otur kan man också ha...

I en butiksannons på Tradera hittade jag en inredningsdetalj till Caspers rum som jag väldigt gärna ville ha. Den kostade 110 kronor vilket jag tyckte den var mer än värd.
Men när jag skulle betala råkade jag upptäcka att den i deras internetbutik var prissänkt till 45kronor. Det kan man kalla att ha oflyt. Jag hoppas att jag verkligen, verkligen uppskattar den när den anländer...

From Lübeck to Shitlake

Åh, det enda jag klarat av att vara riktigt lycklig över är att Caspers jacka åkt från Lübeck till Malmö och nu är påväg uppåt i landet! Det finns knappast något bättre än parcel tracking i nuläget.
Eller finns det? Det finns kokosté förvisso.
Fast jag önskar mest att man kunde stänga av, allting. Sin hörsel och sina känslor, samt att ingen någonsin kunde komma innanför ens känsliga mur. Jag vill vara en robot som bara går och går och går. Som inte behöver stanna upp och se sig runt omkring eller överväga vad som bör prioriteras eller som måste kämpa för att komma någonstans. Som bara fortsatte och fortsatte och fortsatte utan minsta tvekan. Utan att tveka alls.

Knäppt!

När jag gick igenom mina hinkar och påsar med knappar så hittade vi en ett-öring och en två-öring. Bara den sistnämnda hade kunnat ha ett värde på nästan tvåhundra kronor, om den varit i lite bättre skick. Knapp(t) så man tror det!

Plåt-Niklas, William, Ville Valo.

Ja, kärt barn har många namn och trots att han inte hunnit fylla så många år än så har han desto fler namn:

Jag är sååå avundssjuk på min syster...!

Att vara rädd.

En tant på arbetsförmedlingen sa idag att jag inte behövde vara rädd. Rädd? För vadå?
Jag är frustrerad över att det ska behöva ta två år för läkarutlåtande och liknande papper att bli klara och delgivna. Vad är det att vara rädd för? Hon hade haft mer rätt om hon sagt "frustrerad".

Vilken händelserik helg!

Äntligen fick jag som jag ville, vi gick till simhallen som varit öppet i två veckor nu. Det var Caspers debut, och även delvis för mig och Dalton med som inte badad på närmare tio år. Vi hade otroligt roligt och det var ett lyckat besök. Det är alltid ett plus i kanten när en så omtyckt aktivitet bara är ett stenkast bort också!
På kvällen åkte jag och Dalton iväg till en väns inflyttningsfest, men hamnade tillslut på en punkspelning och drack zlatopramen. Sen fick vi gå därifrån och då gick vi hem till inflyttningsfesten igen och somnade.
Den starka hemlängtan gjorde dock att vi rusade till tåget omgående på morgonen men blev sittandes på stationen i en och en halv timme. Vi löste det ganska bra med pressbyrån-kaffe och lite shopping. Jag hittade en tidning på pressbyrån som heter Kreativ Stickning. Den var bra, kostade nästan en hundralapp men jag kommer köpa nästa nummer. Jag gillade mönstrerna!
Påtal om det fortsatte jag med Caspers tröja när jag kom hem, tills jag upptäckte att jag glömde sticka hästens mule och då var det bara till att riva upp alla masker igen och börja om. Gråtfärdig.
Nu är vi mest förkylda och febriga familjen som ligger under varsitt täcke och gnäller. Fast emellan hostattackerna sitter jag och trallar på lite musik som jag hittat i min pappas musikgömmor. Gömda juveler:

Happy Go Lucky klubbjacka

Jag har köpt en jacka till Casper i brunt och blått med hans namn broderat på bröstet. Trots att jag lovat mig själv att aldrig bete mig som en "ponnymamma" känner jag att jag står och vinglar på den hårfina gränsen däremellan... Jag hoppas han förlåter mig.
Men fin är den, tamejfan!

Illamående!

Sammanfattningsvis blir man illamående av chokladbrun lasyr och dans med Casper. Blä.

Sötsliskigt ögongodis

Jag tänker för tillfället på den här godbiten oftare än något annat,
eller varför inte kombinationen av de här två? Det... Finns... Knappt... Ord!!!

Take A Chanse

Är så väldigt trött och ledsen på kennelinnehavarna för RNB. Större idioter får man leta efter! Men det är tydligen inte bara jag som blir behandlad som råttskit utav dessa, utan även flera. Ska man skratta eller gråta?

För någon vecka sedan blev jag nyfiken på ett hästrollspel via nätet där man kan starta upp ett ridcenter eller stuteri. Självklart fastnade jag, det är så barnsligt roligt! Jag har ett körsbärsbrunt sto, som heter Lexi och en brun hingst som heter Architecht. Idag fick de ett apelgrått stoföl som fick heta, javisst såklart - Shagii!
Det är ett bra spel om man vill hålla åldersparanoian borta.
Nu har jag bara två centimeter kvar av bakstycket på min stickning. Det har varit så tråkigt, men snart börjar det roliga!


Spindelnät, Bel Canto och busskort

Har utfört världens viktigaste jobb idag. Nämligen sprungit runt med en sopborste i högsta hugg och sett till att stallet är fritt från spindelnät! Utöver det har Bel Canto hoppat och han är så fin!
Jag undrar alldeles för ofta vad jag skulle göra utan Sjövik och Erica...
Följderna av att busschauffören missat mig häromdagen blev ett gratis värdekort. Det gjorde min dag lite bättre. Casper var i säng innan åtta, Dalton läste godnatt-sagan och jag fick avnjuta en öl. De sista timmarna av dygnet ska jag fortsätta sticka på Caspers tröja och sen krypa ner hos min fina man.
Det står även en chokladtårta i kylskåpet som längtar lika mycket till jobbet imorgon som jag gör, för imorgon ska det bli tårta till morgonkaffet! My treat!

Är så trött...

Det är sällan jag lättar hjärtat men just nu måste jag andas ut, nu måste jag låta oron i magen släppa om så bara för en stund. Jag orkar inte mer. Jag vill gå och handla utan att bli behandlad illa för att vi råkar handla i samma affär, kunna gå genom gångtunneln hem utan att se texter och hot med pilar mot vårat hem, gå upp för trapporna utan att titta genom fingrarna för att slippa se om ni krossat någon ruta. I snart ett halvår har har det varit såhär, tröttnar ni aldrig? Tröttnar ni aldrig på att behandla någon så illa, som inte ens försvarar sig eller ger minsta antydan till att vilja bråka tillbaka? Jag avskyr det ni gör men jag vänder er hellre ryggen och tystheten till än att vara barnslig, sprida rykten, knuffas och hota som ni gör.

16 januari

Casper har genomfört ett test i utveckling idag hos barnavården. Han satt koncentrerad i femtio minuter och klarade uppgifter som är utformade för fyraåringar. Det är över genomsnittet för en normalbegåvad 2 år och 9 månader gammal huligan!
Sen sparkade vi boll och lekte i lekparken, tills det var dags att sova middag. Då fick jag tid över att starta mitt nya stickprojekt. Det är en tröja i lila och vitt med Shagii på! ... I Caspers storlek...

Pojkar på åker

Självklart fick kameran följa med ut imorse när vi skulle gå på morgonpromenad, men istället för att promenera hittade vi en stubbåker där pojkarna bestämde sig för att stanna och leka.
Alla var nöjda. Eller okej, inte riktigt alla, men Sigge var lycklig:



Två av de tre finaste pojkarna i världen ♥

 


Samsung ST30

Hoho! Vi upptäckte precis att vi visst hade ett minneskort hemma som passade i kameran! Så nu har Casper och jag hunnit roa oss med detta. Det är ingen värstingkamera men åh vad roligt det är att ta foton igen! Speciellt om man har en liten skitunge som helst vill titta ostört på Svampbob Fyrkant!



21 years old

Det var nästan lite jobbigt att vakna i stöket som lägenheten bestod av i morse, men efter att jag, Dalton och Casper ätit smörgåstårta med den lilla del av mammas släkt som existerar så städade vi. Jag råkade möblera om sovrummet också. Det blev fint och någon dag ska jag ta ett foto på hur det ser ut. Men inte idag, för jag har fortfarande inget minneskort till den fina rosa kameran jag fick utav Dalton. Vilket gör mig lite besviken faktiskt.

För övrigt älskar Sigge att duscha, no doubt! Och jag blev inte alls blöt! Jag lovar!


En avreaktion på en idiotisk tjej.

Ibland blir man så frustrerad på folk som tillbringar flera timmar framför datorskärmen och skriver ner så mycket bullshit om någon de inte känner, som de aldrig ens har träffat. Hur de lägger ner tid och energi på att sprida rykten om, och försöka sparka på någon som redan ligger.
Får de minsta lilla motstånd utav någon annan blir de sedan oerhört sårade och "förstår inte hur folk kan göra så". Hur kan du då göra så mot mig då? Hur kan du sitta via Internet och diskutera mitt underliv, mina val i livet, mitt och min karls förhållande, huruvida Caspers biologiska fader och hans släkt är mentalt stabila, de som ens är i livet, enligt dig?
Om det är så svårt att möta motstånd utav en okänd människa, ska du inte bete dig likadant som dem. Någonsin hört talas om att "behandla andra såsom du själv vill bli behandlad"?
Livet och personerna du möter under livets gång kommer inte kyssa undersidan av dina fötter för att du behandlar oss som skit.

Nu får det vara slut på avreaktionen. Jag låter dig inte läsa min blogg och att försöka ge dig svar på tal är väl egentligen totalt onödigt med tanke på hur extremt psykiskt sjuk du är, vilket jag inte är. Jag försöker ju bara cool. Jo tjena. Stackars tjej.

Nu ska jag äta tårtan jag bakade. För jag fyller snart 21 år och har ett liv, till skillnad mot dig.

Skvaller-Casper

Dalton var i storstaden och shoppade idag medan jag var på jobbet. Vi hade bestämt att ta samma buss hem men bussförarpuckot pratade i telefon och bestämde sig för att köra förbi mig. Det var en mycket ilsken pappa och en mycket ilsken Dalton som jag fick tillbringa eftermiddagen med. Jävla busschaufför, jag ska slå dig hårt!

Ja, hur som helst kom Dalton hem med ett fiskespel, så nu sitter han och fiskar framför TVn. Herregud! Lyssnar på göken som kacklar och surret av linan som vevas in. Bredvid sitter Casper med sitt lilla fiskespel och fiskar. Pappas pojke, men mamma gillar't inte.
Han köpte två födelsedagspresenter till mig också, Dalton. Hur i all världen ska jag kunna vänta på att få öppna dem? När jag nästan vet vad det är i det ena paketet? (Casper visade var Dalton gömt dem, och det är inslaget i Media Markt-papper så jag tror han har köpt en fin kamera. Ibland uppskattar jag att Casper skvallrar!).
Ska ställa min telefon på alarm klockan 00.01 i natt. Då ska jag väcka Dalton och tjata på honom tills jag får öppna mina presenter.

Hoppas jag får frukost på sängen imorgon. Det fick jag idag, men jag hoppas jag får det imorgon med. Ibland förtjänar man ju att bli bortskämd.


Veckans första arbetsdag


Ja, nog var det ett tag sedan alltid. Längtar tills min älskade "Shaggygirl" är hemma igen, hon är den finaste i hela världen! En annan som är finast i hela världen är Dalton som lämnade och hämtade Casper på dagis, slängde i en maskin tvätt medan jag var på jobbet och som sedan hade maten klar när jag kom hem! Skinhead against gammeldags könsroller kan vi kalla det, enlig PH. Puss på Dalle ♥

Imorgon ska jag rida ponny, därför ska jag avrunda min kväll med att äta upp de tre resterande chokladbollarna som Dalton bakade ikväll.



En typisk lördag, en helt vanlig tråkig lördag.

Ibland känns inte livet så spännande. Som när man ätit ostmackor till frukost, tittat på lättsmälta barnprogram samtidigt som morgonkaffet kallnar i koppen, storhandlat på ica supermarket, ätit pannkakor med jordgubbssylt på, tittat på Pagemaster med Casper, stickat på ett par beigefärgade raggsockor, rastat hunden, spelat Wii, ätit jordnötsringar och druckit sockerdricka, läst en godnattsaga och rastat hunden igen så hinner den bittra sanningen ifatt en när man slått sig ner i soffan för sista gången den dagen. Man ser måhända wild and crazy ut, men livet är inte alltid så glamouröst och rockigt som man önskar.

Men, så är det någon bredvid som säger att man är snygg, trots att man precis tvättat sminket ur ansiktet och trots att man lider av sömnbrist och trots att påsarna under ögonen är ett faktum. Någon bredvid som går upp och gör koffeinfritt kaffe och någon bredvid som lägger armen runt en. Någon som man kan luta sig mot och dricka koffeinfritt kaffe med klockan nio på kvällen när National Treasure går på TV. Någon att skratta och pussas med. Någon att värma sig hos och någon att vara arg på. Livet är ju faktiskt helt fantastiskt, när jag fyller min vardag med vardagliga saker med en karl och ett barn. Och den pruttande hunden.

Och så är jag inte sjuk på riktigt, det är man inte om man säger att livet är fantastiskt. Jag bara låtsas för att det skulle vara coolt. Eller är det kanske så att jag själv valt att inte ge upp? Att jag själv tar aktiva beslut att den här dagen ska också få passera, liksom nästa dag, nästa vecka, nästa månad. Man kommer långt om man bara skulle vilja, och jag är envis som en åsna.

Chico vs Sixten

Chico, tidigare nämnda Frank, har varit på besök idag. Han tyckte att Sigge var helt okej och det är måhända ett litet steg för mänskligheten men ett enorm framsteg för Chico och oss som får vara med och följa honom på resan. Nu ska allting i hans liv bara gå i glada spiraler uppåt!

På tal om glada spiraler har jag fått ett halsband. Det är en cykel och den är jättefin!

Nu är det fredagskväll och det är Rocky-maraton på TV. Dalton ska sitta uppe halva natten och titta, vilket passar mig fint. Jag kan leta i köksskåpen efter godis och krypa in i hans famn. Det gillar jag!


Hamburg tur och retur

Min fina Tina var förbi och lämnade julklappar åt mig och Casper. Casper fick en fleecetröja & självlysande klistermärken som vi ska sätta upp i taket. Jag fick bland annat tofflor, som jag och Casper bråkat om hela kvällen. Så för att göra honom lycklig ska jag köpa tofflor åt honom. Kanske några som matchar den snygga tröjan?
Om ett par dagar beger hon sig till Tyskland, saknaden efter henne kommer vara enorm. Men jag och Dalton är i alla fall rörande överens om att vi ska åka ner till Hamburg och hälsa på. Det enda som återstår av planeringen är i princip om vi åker innan Pretty Shitty Kjell eller efteråt. Till och med hotell har vi hunnit välja ikväll!

Sedan unnade vi oss lite vardagslyx. Jag och Casper lade ansiktsmask, han tog ett bad och sedan gick han och lade sig. Resten av kvällen har jag kunnat smyga runt i mina mysiga tofflor, lagat fiskpinnar och potatismos och tittat på den riktigt usla filmen Exorcismus med min älskade andra hälft. Han är mysig, luktar gott och så himla pussvänlig! I love him ♥ My Daltonboy!


Punk och passion-är eller punk och pensionär

Åh, vad bra med en morfar som är pensionär! Huliganen sitter och tittar på skidskytte med morfar medan man själv kan ta en sväng till gymmet och handla lite mat, och städa upp lite hemma. Fantastiskt bra idé det där med pension måste jag få säga!

... Och så får man slå ner rumpan i soffan och andas lite i lugn och ro också. Bara det är ju fantastiskt ibland!

En snabbis i Kungsbacka

Jo! En liten solskensberättelse såhär när månen kikar fram.
Den snygga bruttan som jag känner nere i Kungsbacka tog sig an en liten lakritsbit som sökte nytt hem. Registrerad i ADBA och fantastisk att vila ögonen på. Jag föreslog detta för Anders och hans fru, så klockan 21:00 befann vi oss i går i Kungsbacka för att hämta killen.
Vilken fantastisk varelse! Jag funderar ännu på om jag skulle måla om Sigge och råka förväxla dem någon dag när jag har vägarna förbi Anders... Undrar om han skulle märka någon skillnad...?

Eftersom jag har en crush i lakritspojken måste jag för min egen skull lägga upp den här söta bilden på Wall-e vs Frank-ie. Det är så att hjärtat smälter ♥


On the run...

Det har varit fint att vara bortrest men oj vad skönt det är att vara hemma igen! Jag har dragit ner persiennerna för jag tänker fånga morgonen. En morgon som jag och Casper tillbringar i våran soffa, under våra täcken, framför våran TV. Och med våran lavalampa tänd i fönstret såklart! Jag har haft hemlängtan!

Men vi har haft det bra, druckit glögg, ätit porterstek och varit ute med hundarna. Vi har skrattat, grinat och gått i Gränby. Pussats, kramats och bråkat lite med varandra.
Casper har noggrant gått igenom Bröderna Sundins leksaksgömmor, och en av favoriterna var Turtles-ögonbindeln. Men förstaplatsen snörptes utav den radiostyrda bil som han fick av farmor och farfar. Den blev uppackad allra först när vi kommit innanför dörren också...!









RSS 2.0