Duktig tjej!

Stötvågsbehandling för Vilda idag, själv tog jag sovmorgon, frivilligt den här gången. Givetvis piggnar man till i samma sekund som man bestämmer sig för att somna om...

Pi är jätteduktig i stallet, man blir stolt i mamma-hjärtat! Igår fick hon sitta innanför min jacka medan Bengt motionerades på lina, annars ligger hon och trynar i ett stalltäcke eller utforskar boxarna. Men kallt är det säger hon, usch.






Börja blogga om hundvalp

Nu borde man börja blogga på riktigt, om den lilla Pi-nsessan vi skaffat oss. Vår fantastiska lilla facehugger Pi, Team Cozco Disa Gulliver.
I själva verket har jag alltid gnällt på tråkiga uppdateringar om att valpen kissat si och så många gånger utomhus jämfört med inomhus, och ännu värre har jag gnällt på alla som ständigt bär på sina valpar.
Tji fick jag, jag har konverterat till en av er.

Utöver att bära runt på valpen och hoppas att hon ska kissa utomhus, var vår taxichaufför idag en snygg tjej med tatueringar i ansiktet, jag trodde med andra ord att jag såg min egen spegelbild!
Nu sitter vi på tåget hem, dricker chailatte och ska testa nya Butet-sadeln som hänger och väntar på mig i stallet. Känner mig som en lyxhustru!




RSS 2.0