Inför en liten hopptävling

Vi har väl aldrig direkt varit kloka vill jag påstå och igår var inget undantag heller när vi skulle testhoppa banan inför lördagens lilla clear round-tävling. Ida red Nevada och själv blev jag tilldelad Cosmos. Fick inte riktigt till det där spänstiga Erica-tempot som jag vill ha, hade inte något bra skänkelläge heller men man får väl skylla ifrån sig på att den lilla fjordkorsningen är klotrund?
Ida tog sig en flygtur ensam först men efter den flög hon och den lilla westernponnyn ihop som Stålmannen och Lois Lane.
På lördag arrangerar alltså klubben en liten hopptävling för alla medlemmar, som vi väl egentligen inte tänkt delta i men eftersom jag nu är mutad och Ida fick en liten adrenalinkick så blir det väl att ta sig runt i alla fall. Ser ut som Miriam är den som kommer ramla av minst på lördag, eftersom hon redan hunnit stryka sig och fly.
Uppdateras aldrig den här bloggen igen är det för att jag och Rocky trasslat in sig i hovskägget och kraschat in i något hinder.


(Ta undertexterna med en smula ironi.)


Rocky, som ska debutera på tävlingsbanan med mig på lördag.


Cosmos, fjordkorsningen som tar hem alla förstapris - om han vill...


Lucija, stallet bästa hoppare



Och Nevada som är westernhäst egentligen.

Hinner aldrig med något vettigt längre.


Var på möte förra veckan, det närmar sig, och det är skitbra! Utöver det hade vi sportlovsaktiviteter, till och med Anna och jag tog oss friheten att tolka lite. Det kanske man skulle passa på att göra lite oftare nu när snön ändå fått för sig att falla igen?
När veckan led mot sitt slut tog jag och Miriam ett glas vin som slutade med en spontantresa till O'learys och som vanligt ihop med henne händer alltid knasiga saker. Alltid så mycket skratt ♥ Avrundade hela helgen med en ridtur i skogen i söndags, med Mirre, Ida, Annika och Devie. Skulle uppdaterat mot fotografi från den ritten men läs rubrik igen, det kommer, det kommer...

Något annat som fick mig att skratta häromdagen var när mormor kom på besök. Det låg två halvt uppätna chipspåsar på bordet och mormor frågade vems det  var och varför de låg framme.
Helt utan intresse, utan att ens slita blicken från barnprogrammet sa Casper kort "Miliams."
Och jag önskar att alla hade hört det, för det är då aldrig någon som tror att det är Mirre som hittar på alla hyss! But it is.
It is.
Men hon är bäst!

Dåligt morgonhumör & shoppingrunda med Mirre

Vaknade med världens sämsta morgonhumör idag, morrade åt en hemtjänst-tjej som hälsade godmorgon när jag klev utanför porten. Slutade dock jobbet vid lunch, blev hämtad av Miriam och åkte in till stan för en shoppingrunda. Miriam gav mig världens komplimang när jag hittade ett par byxor i storlek 34. "Men lilla gumman, inte kan du ha dem!" Hade hon varit en karl hade jag gett henne en smäll men nu är det ju så att man inte slår tjejer så jag lät hennes söta ansikte vara ♥
Hann växla humör flera gånger, men tillslut landade humöret på nöjd. Allmänt nöjd med situationen, allmänt nöjd med livet, allmänt nöjd med framtiden. Skall dessutom bege mig utomsocknes inom snar framtid, närmare bestämt Borås, har bland annat studiobesök inplanerat. Det rullar på nu!

Fortsatte kvällen med ett leende och fixade en liten myskväll för mig och Casperson med piroger, chips och lite choklad i soffan. Tittade på Boog & Elliot.

Imorgon är veckans enda lediga dag! Lär vara rastlös innan klockan hunnit bli lunch. Hoppas på något impulsivt... Men på söndag händer det grejer! Miriam ska åka och titta på bil medan jag mockar hästbajs, efteråt blir det en ridtur i skogen på ponnyerna. Blir supermysigt as usual. 
 

Ps. Byxorna passade fint.

Ps2. Miriam är bäst!

Miriiiaaaaam

Jag har världens bästa vän. Hon är min andra hälft. 
När jag blir upprörd vet hon exakt när hon ska vara tyst eller när hon kan vara upprörd tillsammans med mig. Hon vet exakt när hon ska fråga om vi ska äta, och inte nog med det så tycker vi om samma mat. Som kyckling med jordnötssås, och all annan flöt. Hon är världens roligaste och får mig alltid på bra humör. Blir jag arg på henne kan jag inte vara det särskilt länge, det går bara inte. Hon är alldeles för charmig för att var arg på. 

Sitter jag med telefonen i handen och ska skriva ett SMS till henne kan jag nästan garantera att hon skriver ett SMS till mig i exakt samma stund. 

Dessutom kompenserar vi varandra, hon är grymmast på att rapa och hon fryser alltid om tårna på vänstra foten först. Så har vi nästan inte samma smak för karlar. Men dricker som en karl gör hon...


RSS 2.0