Hoppa över alla hinder!

 

Trots att jag har tummen i mitt handen (och eventuellt en släng av "lathet") lyckades jag snickra ihop hinder till Oreo. Helt själv! Det enda som saknas är lite färg. Vi har testat dem också och det gick alldeles utmärkt att hoppa igenom. Ja så var det. Det där med att hoppa över tar vi i ett senare skede... Oavsett hoppstil är han en riktig liten pärla! 



Kommentarer
Postat av: Ida

Hihi, vad kul, han fattar nog snart! Vill också bygga, men har nog en släng av lathet jag med. Skall ta tag i saken i helgen.

2012-08-31 @ 06:15:05
URL: http://lyckhemskaniner.blogspot.se
Postat av: Ida

Libraarctic har snygga hinder. Har tittat en del på deras hemsida och till och med funderat på att beställa då jag aldrig riktigt får tummen ur och bygger själv. Men nu när du byggt så fint får jag skärpa mig och ta tag i saken. Barnen skulle dessutom bli överlyckliga och jag skulle per automatik hyllas som Världens Bästa mamma.;) (mina barn är lättköpta)
Randigt blir ju fint! Var köpte du "bommarna"? (Altså vad är det för material och var inhandlades det?)

Svar: Jag som försöker vara lika duktig som du, med burbyggen och roliga aktiviteter! Men vi är i alla fall föräldrar med barnasinnen kvar ;-)Bommarna har ett långt förflutet bakom sig. Först var de en spjälsäng, sedan blev det strump-käpphästar utav dem och nu har det blivit kaninhinder... Rotade på morfars vind efter användbara saker, och hade tur!
Charlotte

2012-08-31 @ 12:02:56
URL: http://lyckhemskaniner.blogspot.se
Postat av: ZTCJ

Jag har ljusgrön lite limeaktig färg hemma om du vill ha? Tror den ska gå att använda, om du vill ha och du vill bjuda på kaffe snart! :)

Svar: Ja! Limegrönt gillar vi, det är en favoritfärg här hemma! Men vi har ett annat problem, nämligen kaffebryggaren. Den har sagt godnatt.
Charlotte

2012-09-01 @ 01:07:49
URL: http://ztcj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0