Cheesecake med körbär




Till en kaka behöver du

125 g digestivekex 
75 g mjukt smör 
300 g cream cheese 
0.75 dl florsocker (60 g) 
1 tsk vaniljsocker 
0.5 tsk citronsaft 
2.5 dl vispgrädde 
1 burk inlagda körsbär
 
Smula ner kexen och blanda ihop med smöret. Pressa ut blandningen i en springform, pressa upp lite utefter sidorna så att det bildas en kant. Visa samman cream cheese, florsocker, vaniljsocker och citronsaft tills det är slätt. Vispa grädden lätt och vänd sedan ner den i cream cheese-smeten.
Häll upp smeten i formen och släta ut. Ställ kakan i kylskåp i tre timmar. Garnera med körsbär innan servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0